close
تبلیغات در اینترنت

دانلود فول آلبوم XXXTentacion

عضویــت در خبـرنـامه ما
شمـا میتوانیـد بــا ثبــت ایمـیل خـود درکـادر زیر ، آخــرین مطالب سایــت را درایمیــل خـود دریــافت کنیـد

آخریــن اخبار تکست آهنگ
The last Text-Ahang News
اطلاعیـــه سایـــت :
  • قالب حرفه ای سایــت تکست آهنگ همینک بر روی سایت قرار گرفت
  • سایت تکست آهنگ به دو روش در خمدت کاربران عزیز میباشد هم به صورت دانلود آهنگ و هم به صورت متن آهنگ
  • منتظر امکانات و ایده های جدید باشید
XXXTentacion Discography

XXXTentacion Discography

شبـکه اجتماعــی

XXXTentacion Discography

 [2014] XXXTENTACION – Ice Hotel (160)
[2014] XXXTENTACION – The Fall (320)
[2016] XXXTENTACION – ItWasntEnough (320)
[2016] XXXTENTACION – Willy Wonka Was a Child Murderer (320)

[2017] XXXTENTACION – Revenge (320)

 [2017] XXXTENTACION – 17 (v0)

 [2017] XXXTENTACION – A GHETTO CHRISTMAS CAROL! (128)

Collaborations

[2015] XXXTENTACION & $ki Mask The Slump God – Members Only, Vol. 1 (128)

[2015] XXXTENTACION & $ki Mask The Slump God – Members Only, Vol. 2 (320)

[2017] XXXTENTACION & $ki Mask The Slump God – Members Only, Vol. 3 (320)

 

 


Bootlegs / Singles
[2014] XXXTENTACION – Deleted Files (128) {Bootleg}

[2014] XXXTENTACION – SoundCloud Files Vol. 1 (320) {Bootleg}
[2015] XXXTENTACION – SoundCloud Files Vol. 2 (320) {Bootleg}
[2016] XXXTENTACION – SoundCloud Files Vol. 3 (128) {Bootleg}
[2017] XXXTENTACION – SoundCloud Files Vol. 4 (320) {Bootleg}

 [2018] XXXTENTACION – SoundCloud Files Vol. 5 (128) {Bootleg}

  • نویسنــده : Weezy Fan
  • نظرات :
  • تاریــخ : پنجشنبه 07 ارديبهشت 1396
  • دستــه : Discography,
برچســب هــا : دانلود فول آلبوم XXXTentacion, XXXTentacion Discography, XXXTentacion, Xxxtentacion Merch, Xxxtentacion Merchandise, Xxxtentacion Merch Hoodie, Xxxtentacion Merch Amazon, Xxxtentacion Merch Ebay, Xxxtentacion Merch Revenge, Xxxtentacion Merch 17, Xxxtentacion Merch Shorts, Xxxtentacion Quotes, Xxxtentacion Quotes Wallpaper, Xxxtentacion Lyrics, Xxxtentacion Lyrics Changes, Xxxtentacion Lyrics Sad, Xxxtentacion Lyrics Hope, Xxxtentacion Lyrics Numb, Xxxtentacion Lyrics Moonlight, Xxxtentacion Lyrics Revenge,

دیدگاه های این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
درخــواست تکست آهنــگ
کد امنیتی