close
تبلیغات در اینترنت
 Wu-Tang Clan discography
کمی طاقت داشته باشید...

دانلود آهنگ جدید

دانلود آهنگ های خارجی

امروز دوشنبه 01 مرداد 1397 روز خوبی داشته باشید.

مکان تبلیغات شما
آخرین ارسالی های انجمن
درخواست مطلبمــــطالب درخـــواستی خودر را از طریق لینک زیر به گوش ما برسانید .
خبر نامه با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار مطالب و سایت ما با خبر شوید .
WE BACK !

سلام دوستان ، متاسفانه مجبور شدم تمام پست هارو حذف کنم ، لینک اکثر آلبوم ها و فول آلبوم ها پاک شده بود ! اما این باعث نمیشه که فعالیت رو متوقف کنم بلکه میخوام ایندفعه بهتر و پر قدرت تر یه بار دیگه کار رو شروع کنم،این چند روز باید کلی پست بزارم،فول آلبوم ها و فول موزیک ویدیو های بیشتری قراره آپلود بشه پس منتظر بمونید و حتما پیشنهادات و انتقادات خودتون رو در قسمت نظرات در اعلام کنید و اگه آلبوم ، فیلم یا آهنگی مدنظرتون هست میتونین در قسمت نظرات اعلام کنید تا براتون قرار بدم


فروش آرشیو کامل خوانندگان بزرگ دنیا با قیمت ارزان ،برای خرید با این آیدی در تلگرام در ارتباط باشید :southsidekid@

Wu-Tang Clan discography

Wu-Tang Clan discography Download

دیسکوگرافی Wu-Tang Clan

http://www.axgig.com/images/71460229383148941801.jpg

Wu-Tang Clan discography Download :

Demo Tape (1992)

Enter The Wu-Tang: 36 Chambers (1993)

Radio One Freestyle Session (1994)

Capital Rap Show Freestyle (1994)

Live At The Source Awards (1995)

Wu-Tang Forever (1997)

Off The Top (Live In London On Radio1 (1997)

Reunited (The Remixes) (1998)

Wu-Tang Killa Beez - The Swarm (1998)

Wu-Chronicles (1999)

The W (2000)

Wu-Chronicles Chapter II (2001)

Iron Flag (2001)

Live in Orlando (2001)

Wu-Tang Killa Beez - The Sting (2002)

Hidden Chambers Vol 1 (Vinyl) (2002)

Hidden Chambers Vol 2 (Vinyl) (2003)

Last Live Concert (2003)

Shaolin Worldwide (2003)

Wu-Tang Collective (2003)

Unreleased, Rare, B-Side & Remixes CD1 (2004)

Unreleased, Rare, B-Side & Remixes CD2 (2004)

Unreleased, Rare, B-Side & Remixes CD3 (2004)

Unreleased, Rare, B-Side & Remixes CD4 (2004)

Disciples of the 36 Chambers Chapter 1 (2004)

MF Doom - Enter The 36 Chambers of Doom (2004)

Legend Of The Wu-Tang Wu-Tang Clan's Greatest Hits (2004)

Full Cycle Model 10304 (2005)

Lost Anthology (2005)

A Wu-Tang Life NYC (2005)

Think Differently Music Wu-Tang Meets The Indie Culture (2005)

Wu-Tang Clan & El Michael's Affair Band - Live At XM Radio (2006)

Vincent Vega & Wu-Tang Clan - Deadly Music (RemixTape) (2006)

8 Diagrams (2007)

Live At Montreux (2007)

Demo Cuts Deluxe Edition (2007)

Rare Shit Vol. 1 (2007)

Mathematics presents Wu-Tang Returns (8 Diagrams Mixtape) (2007)

Wu The Story Of The Wu-Tang Clan (2007)

Mathematics Presents Wu-Tang Clan & Friends - Unreleased (2007)

Soundtracks From the Shaolin Temple (2008)

The Return Of The Swarm 5 (2008)

Chamber Music (2008)

PB Presents Wu-Tang Clan & Portishead Mix Elixir (2008)

Wu-Tang Vs. Dj Muggs - Shaolin Soul Assassins 2 (2008)

The Wu Journals (2009)

Wu-Tang Meets the Indie Culture, Vol. 2 Enter the Dubstep (2009)

Hidden Chambers Vol 1 (2009)

Hidden Chambers Vol 2 (2009)

Hidden Chambers Vol 3 (2009)

Hidden Chambers Vol 4 (2009)

Hidden Chambers Vol 5 (2009)

Hidden Chambers Vol 6 (2009)

Hidden Chambers Vol 7 (2009)

Hidden Chambers Vol 8 (2009)

Freestyle Tape Vol. 1 (2009)

Freestyle Tape Vol. 2 (2009)

Freestyle Tape Vol. 3 (2009)

Freestyle Tape Vol. 4 (2010)

Freestyle Tape Vol. 5 (2010)

Unreleased Tape (2010)

Boot Camp Clik VS Wu-Tang Clan (2010)

Live At The Palladium NYC (2011)

Live At RedBull Music Academy (2011)

Freestyle Tape Vol. 6 (2011)

Legendary Weapons (2011)

Live At Glastonbury (2011)

Wu-Head - Hail To The 36 Chambers (2012)

In The Movie (Mixtape) (2012)

In The Movie Vol. 2 (Mixtape) (2012)

The Abduction (2012)

I. Sheik presents - Wu-Tang Meets Portishead (Mixtape) (2012)

Live At Openair Frauenfeld (Switzerland) (2013)

Live At Kubana Fest Rusia (2013)

Blendscrafters Enter The Wu-Remix Vol.1 (2013)

Wu-Tang Clan & T.Mak - Enter The Wu-Tang Remix Chambers (2013)

Wu-Tang Clan - A Better Tomorrow (2014)

برچسب ها : Wu Tang Clan discography Download , دیسکوگرافی Wu Tang Clan , فول آلبوم , وو تنگ کلن , Wu Tang Clan discography Download دیسکوگرافی Wu Tang Clan , Wu Tang Clan discography Download فول آلبوم , Wu Tang Clan discography Download وو تنگ کلن , دیسکوگرافی Wu Tang Clan Wu Tang Clan discography Download , دیسکوگرافی Wu Tang Clan وو تنگ کلن , فول آلبوم Wu Tang Clan discography Download , فول آلبوم دیسکوگرافی Wu Tang Clan , فول آلبوم وو تنگ کلن , وو تنگ کلن Wu Tang Clan discography Download , وو تنگ کلن دیسکوگرافی Wu Tang Clan , وو تنگ کلن فول آلبوم , Wu Tang Clan discography Download دیسکوگرافی Wu Tang Clan فول آلبوم , Wu Tang Clan discography Download دیسکوگرافی Wu Tang Clan وو تنگ کلن , Wu Tang Clan discography Download فول آلبوم دیسکوگرافی Wu Tang Clan , Wu Tang Clan discography Download فول آلبوم وو تنگ کلن , Wu Tang Clan discography Download وو تنگ کلن دیسکوگرافی Wu Tang Clan ,

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
  • پیشنهادی
  • پربازدید
  • جدید
  • نظرات

آرشیو های کامل

http://www.axgig.com/images/89990902432441123599.png


http://www.axgig.com/images/12870075571284085889.gif

درباره سایت

خوش اومدین به وبلاگ ! این وبلاگ رو درست کردم تا بتونید خیلی راحت آلبوم ها و آهنگ ها رو دانلود کنید ، مطالب دیگه ای مثل عکس و اخبار مربوط خوانندگان رو هم قرار میدم،همچنین گاهی وقتا سعی میکنم بهترین فیلم ها،سریال ها،برنامه ها و کلا هرچیز قابل دانلودی که به دردتون بخوره رو قرار بدم،امیدوارم لذت ببرید.

آمار سایت

  • کل مطالب : 53
  • کل نظرات : 7
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 20
  • بازدید امروز :27
  • باردید دیروز : 97
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 17
  • بازدید هفته : 27
  • بازدید ماه : 1,398
  • بازدید سال : 1,704
  • بازدید کلی : 245,929
  • آرشیو

    نظرسنجی

    دوست دارید بیشتر در سایت چه چیزی بزاریم؟






    لینک دوستان

    کاربران

    جستجو


    عضویت سریع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد