close
تبلیغات در اینترنت

Lil Wayne Complete Discography Download

عضویــت در خبـرنـامه ما
شمـا میتوانیـد بــا ثبــت ایمـیل خـود درکـادر زیر ، آخــرین مطالب سایــت را درایمیــل خـود دریــافت کنیـد

آخریــن اخبار تکست آهنگ
The last Text-Ahang News
اطلاعیـــه سایـــت :
  • قالب حرفه ای سایــت تکست آهنگ همینک بر روی سایت قرار گرفت
  • سایت تکست آهنگ به دو روش در خمدت کاربران عزیز میباشد هم به صورت دانلود آهنگ و هم به صورت متن آهنگ
  • منتظر امکانات و ایده های جدید باشید
Lil Wayne Complete Discography Download

Lil Wayne Complete Discography Download

شبـکه اجتماعــی

Lil Wayne Discography Download

دیسکوگرافی Lil Wayne

کاملترین دیسکوگرافی لیل وین

پسورد فایل ها ( در صورت نیاز ) : WWW.MUSICAWMA.COM

Lil Wayne Discography Download :

Tha Block Is Hot (1999)

Lights Out (2000)

500 Degreez (2002)

Tha Carter (2004)

Tha Carter II (2005)

The Leak (EP) (2007)

Tha Carter III (2008)

I Am Not A Human Being (2010)

Rebirth (Deluxe Edition) (2010)

Tha Carter IV (Deluxe Edition) (2011)

I Am Not a Human Being II (2013)

Sorry 4 The Wait 2 (2015)

Free weezy Album (2015)

The Dedication (2005)

Dedication 2 (2006)

No Ceilings (2009)

No Ceilings 2 (2015)

Sorry 4 the Wait (2011)

Dedication 4 (2012)

Dedication 5 (2013)

T-Wayne (with T-Pain) (2017)

Tha Carter V (2018)

  • نویسنــده : Weezy Fan
  • نظرات :
  • تاریــخ : سه شنبه 06 تير 1396
  • دستــه : فول آلبوم,
برچســب هــا : Lil Wayne Discography Download, دیسکوگرافی Lil Wayne, فول آلبوم, لیل وین, Lil Wayne Discography Download دیسکوگرافی Lil Wayne, Lil Wayne Discography Download فول آلبوم, Lil Wayne Discography Download لیل وین, دیسکوگرافی Lil Wayne Lil Wayne Discography Download, دیسکوگرافی Lil Wayne لیل وین, فول آلبوم Lil Wayne Discography Download, فول آلبوم دیسکوگرافی Lil Wayne, فول آلبوم لیل وین, لیل وین Lil Wayne Discography Download, لیل وین دیسکوگرافی Lil Wayne, لیل وین فول آلبوم, Lil Wayne Discography Download دیسکوگرافی Lil Wayne فول آلبوم, Lil Wayne Discography Download دیسکوگرافی Lil Wayne لیل وین, Lil Wayne Discography Download فول آلبوم دیسکوگرافی Lil Wayne, Lil Wayne Discography Download فول آلبوم لیل وین, Lil Wayne Discography Download لیل وین دیسکوگرافی Lil Wayne,

دیدگاه های این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
درخــواست تکست آهنــگ
کد امنیتی
امارگیر وبلاگامارگیر سایتتقویم و ساعت